Ben Laden tidak dibunuh | Gambar mayat Osama adalah palsu!!!!

sumber asal

Osama Laden is Not Dead

Salam.

Kematian pemimpin Al-Qaeda, Osama bin Laden yang dibunuh tentera Amerika, kecoh satu dunia wok.Tapi berita tu palsu?? Gambar atas ni adalah hasil photoshop?

Pagi-pagi buta lagi,berita pasal kematian Pemimpin Al-Qaeda, Osama bin Laden yang dibunuh oleh tentera Amerika Syarikat. Untuk menambah lagi keyakinan masyarakat dunia, Obama umumkan ‘kejayaan’ tentera US di rumah putih beliau. Lepas tu, pihak tentera US umumkan yang mayat Ben Laden disemadikan di laut. Nak baca lebih lagi pergi sini atau nak baca teks ucapan Obama time dia umumkan kat sini.obama announced death of osama bin laden

Then, as always the revealing part comes. Guardian.Co.Uk telah meng’kantoi’kan semuanya. Nah baca kat sini ; Osama bin Laden corpse photo is fake.

An-image-purporting-to-sh-004

Osama Laden, Lelaki O, ‘Mayat’ Osama

Cuba try test compare gambar Osama yang kiri sekali tu dengan yang kanan sekali tu. Cuba tengok bahagian mulut dan janggut. Sama sejibik. Cuma yang kanan tu gelap sikit je. Kalau rabun ayam, tengok gambar kat bawah ni.

gambar kematian osama palsu

Sama kan bahagian mulut dan janggut?

Kebetulan?? Usah buat lawak yop. Tak kan la sejibik! Bukan la immposibble. Tapi probability dia,sikit sangat2. 0.000000001 mungkin. Dasar papa maricano betol. Bak kata Usop Wilcha, Nampak beno nipu nye~

nampak beno nipunye

Haa dah kantoi ni, Pak cik Obama tak nak ke sumpah laknat. Mane la tau dia nak buat, tiru gaya Dato Eskay ke.But not in ‘Islamic’ way la. Kalau dia buat, memang gempak la.Haha.

p/s : Masyarakat dunia la ni idok le bengapbeno nak caye bulat2. Kita kan Gen Y. xD

Comments
2 Responses to “Ben Laden tidak dibunuh | Gambar mayat Osama adalah palsu!!!!”
  1. al_kazim says:

    aku rase konspirasi jgak nih, bile dah org ingat die mati kira us mng la.. us wat2 la macam dah menang, dari tarik diri dan malu sbb x dapat bunuh die.. mungkin diorg dok terasa perang akhir zaman nk dekat dh kot.. x pun osama dah wat plastic surgery pastu tgh melepak kat las vegas skang nih..
    semoga imam zaman cepat kembali..

    Allahumma shalli ‘ala Muhammad wa aali Muhammad wa ajjil farajahum

    Labbayka Ya Husain!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: